boilies

Share

Descriere - boilies

Am bagat grisul, faina de soia, faina de porumb, mancarea de canari si laptele praf intr-o punga, dupa care am scuturat bine de tot, pentru ca toate ingredientele sa se amestece bine. Am spart ouale si am adaugat ca si aroma praful de scortisoara (scortisoara am pisat-o bine de tot inainte de folosire). Dupa ce am pus intr-un castron ouale si scortisoara, le-am batut pana au devenit spuma. Am adaugati mixul de fainuri si prin framantare a rezultat un aluat consistent. Urmeaza 5 minute de pauza, timp in care aluatul se “odihneste” , dupa care se portioneaza si se ruleaza. Cei care au pistol pentru boilesuri…stiu ce au de facut nu trebuie sa mai zic eu. Incercati sa nu faceti bilele, nici prea mari, dar nici prea mici. Dupa confectionare ,boiliesurile se fierb pe abur 5 minute. Se depoziteaza intr-un loc aerisit, la intuneric.

Ingrediente

  • faina de porumb 200 gr
  • scortisoara 200 gr
  • oua 300 gr
  • lapte 100 ml
  • gris 400 gr

Specii de Pești

  • Crap

boilies : 0 comentarii

Nu exista comentarii