boiliess pop-up--detalii va rog

Nade si momeli
Share

Salutare.Lamuriti-ma si pe mine ce este cu pop-up-urile astea.Sant cu arome,se cumpara,se pot face acasa?



p.s.eu n-am folosit asa ceva pana acum,nici macar boiliessclasic

boiliess pop-up--detalii va rog : 8 comentarii

  • ceva nou pentru mine.
    multumesc !

  • sunt sigur,chiar astazi mi-am facut cateva bile,si din acelasi aluat am facut si cateva pop-upuri.la testele de flotabilitate poti fii sigur ca plutesc cateva ore bune.
    fir intins !

  • dannutz 1971 , daca le tin in cuptorul cu microunde timp de un minut bilele vor pluti ??

  • eu cred ca un boilies pop up se foloseste atunci cand substratul apei e noroios sau atunci cand pestele trage anemic. ;)

  • pop-upurile nu sunt altceva decat niste boilliesuri,
    doar ca au calitatea de a fi flotante. flotabilitatea lor depinde de mai multi factori. de regula aceste boilliesuri plutitoare se pun singure pe firul de par,dar la fel de simplu le putem folosi si in combinatii cu boilliesuri scufundatoare (asa cum a amintit si arapaima)combinatii care se aseamana foarte mult cu un om de zapada (snow-man).pentru a fi flotante aceste boilliesuri nu se vor fierbe,ci le vom baga in cuptorul cu microunde, unde le vom tine la o temperatura de peste 200 grade timp de un minut-un minut si jumatate.
    fir intins !

  • si cand se foloseste acest pop-up ??

  • in principiu am inteles.multumesc

  • @lulufece---------aceste pop-upuri sunt niste boilesuri plutitoare de diferite marimi si cu diferite arome.se gasesc in magazinele de pescuit .ele se folosesc singure pe firul de par sau cu un boilles clasic si se mai numeste om de zapada(snowman).se ataseaza pe firul de par si ridica carligul de pe fundalul lacului ,de aceea aceste pop-upri se echilibreaza ,adica in spatele carligului pe pe rig ,la o anumita distanta se pune o bucatica de plumb sau pasta de plumb si in felul acesta carligul nu se va ridica f mult de pe fundal .pop-uprile se folosesc unde este multa vegetatie , namol mare sau cand nu ai trasatura vreo doua zile zici hai sa fac o montura cu pop-up.sper ca ai inteles din ceea ce ti-am relatat si iti doresc fire intinse.