boiliesuri solubile

Nade si momeli
Share

Informatii despre boiliesuri solubile


spuneti va rog daca a-ti folosit, care sint cele mai prinzatoare bile solubile cu care ati dat in crapi?rog seriozitate:)))
sa facem un top al bilelor solubile ready made,ca sa mai facem ceva economii la buget ca-i foame mare.
asa nu trebuie sa luam din toate felurile.

boiliesuri solubile : 22 comentarii

  • recomand tuturor solubilele squid & octopus de la solar. le ruleaza proaspete la big fish. am auzit ca anul asta s-a castigat campionatul national de la corbu pe nada solar. la 46 de lei cat sunt la big fish sunt mai ieftine decat carping sau senzor. mi-am rulat si singur acasa sa vad daca seamana cu cele din magazin (deh, am crezut ca umbla pe la mixuri. miros si arata la fel, deci e bine.

  • @ultras -multumesc pentru sfat:)))

  • da,doar daca dai cu ele dupa "electricieni"...dar cu o conditie....sa fie diametru cat mai mare si sa-i lovesti in plin!
    ....nush daca dau randament,in zona unde am pescuit eu toata lumea folosea mamaliga cat mai naturala,fara arome sau coloranti!

  • aceste "bile" dau randament si in dunare?

  • scz. unde nu este crap, poti da cu toate minunatiile , ....eu dau pe o balta unde stiu 100% ca are crap de la 4 la 20kg, iar ca si momeala am folosit boabe de porumb uscate si conservate de mine, tinute in alcool rafinat si arome diferite , toate posibile , si pot spune ca am luat crap la fiecare partida si asta se intimpla la doua saptamini consecutiv,pina pe la 15 nov.2010la boiles nici -o trasatura , niciodata . de 3 ani la aceasta balta .momeli cat mai naturale ; mamaliga si boabe porumb uscate k si nada ,dar nu mai mult de doua maini nada , grupata pe montura .fie cu sac solubil sau plantate .se stie k nada multa devine respingatoare .

  • ?????????????:)))

  • nimic concret?

  • depinde...de la balta la balta

  • eu nu prea am avut de-a face cu dynamite, dar am auzit ca pop-up-urile ananas + banane sunt ok.

  • eu am luat la boiiles solubil si pe balta in care bag mina in foc ca s-a dat doar cu porumb si mamaliga... cu toate ca se spune ca pe o balta salbatica crapul e mai reticent la ceva nou.. totusi pe baltile "consacrate" unde se da frecvent cu boilles aici e mai greu de gasit reteta adecvata intrucit la baltile c&r crapul se invata cu o anumita nada sau aroma si in plus trebuie sa diversifici monturile folosite.. un crap de pe o balta intens pescuita in sistem c&r e mult mai greu de prins decit un crap de pe o balta salbatica sau chiar de pe dunare