Bors de crap

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere bors de crap

Se spala bine capatanile si se scot branhiile, iar hamsiile se curata de cap si de intestine. Se umple o oala de 10 litri pe jumatate, cu apa rece si se pune la fiert. Separat se toaca marunt ceapa si ardeiul gras, iar morcovul si telina se dau prin razatoare. Cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si orezul. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, se adauga capatanile si bucatile de peste. Se adauga apoi borsul, iar cand sunt aproape fierte toate, se adauga rosiile tocate si hamsiile. Adaugam doua linguri de bulion, sare dupa gust si stingem focul, dupa care adaugam leusteanul verde tocat marunt.

Ingrediente reteta

  • crap 500 grame
  • hamsie 500 grame
  • cap crap 2 bucati
  • ceapa 3 bucati
  • ardei gras 3 bucati
  • bors 1000 mililitri
  • orez 100 grame
  • rosii 4 bucati

bors de crap : 5 comentarii

  • articolul este al meu pozele nu,cer scuze dar nu eu le-am postat.

  • intradevar le-am vazut pe pagina ta .tu le produci?

  • pentru admin.
    sa inteleg ca pe acest site oricine poate copia o poza dintr-un anunt si poate face un articol?
    sa ma iertati dar aceste poze cu dandinete sunt facute de altii si nu de cei care au scris articolul.
    va rog pe viitor sa va faceti propriile poze si sa vi le postati unde doriti dumneavoastra
    sau cereti acordul celor care le-au facut.macar atat.
    pentru detalii despre dandinete luati legatura cu cei care au postat anuntul.
    va mulumesc

  • genu
    intentia este laudabila,dar nu inteleg de ce ti secret modul de constructie ,materialul folosit (marime,grosime,greutate ) modul cum se echili-breaza,unde leg firul,etc ca doar cunosti,nu ?!..... sau poate ai aruncat numai piatra in apa.

  • multumim pt. ajutor, si felicitari pt articol. fir intins