Caras prajit saramura

Detalii

Porti 5
Timp 20

Descriere caras prajit saramura

Se curata carasii de solzi si maruntaie si scrijeala pe spate si se pun la prajit intr-un vas cu ulei incins .Se prajesc bine pana se rumenesc , apoi se scot si se pun pe un platou . In alt vas se pune apa la fiert in care se adauga sarea ardeiul iute copt taiat rondele si cimbrul( nu mult ca amaraste ).Cand da apa in clocot se pune pestele ( carasul ) prajit . Se amesteca putin , se da jos de pe foc si se adauga cateii de usturoi taiati marunt . La punerea pentru servire se presara patrunjelul taiat marunt . Se serveste calda sau rece cu mamaliguta calda si pentru cei mai tari cu un alt ardei iute . Pofta buna !

Ingrediente reteta

  • caras minim 200 g 1000 grame
  • sare 50 grame
  • catei usturoi 2 bucati
  • ardei iute 2 bucati
  • cimbru frunze ( uscat sau verde ) 3 bucati
  • patrunjel verde frunze 10 bucati

caras prajit saramura : 0 comentarii

Nu exista comentarii