Cega în aspic umpluta cu icre

Detalii

Porti 6
Timp 90

Descriere cega în aspic umpluta cu icre

Cega se curata, se scoate vezica, apoi se fierbe 15 minute, în apa în care au fiert feliile de ceapa, morcovii, cu sare, piper boabe, putin otet si foaia de dafin. Se lasa sa se raceasca, apoi se scoate separat, si se curata apoi se scoate coloana, apoi se umple cu salata de icre. Pestele umplut se aseza pe un platou oval. Rosiile se umplu cu salata de legume, oule fierte se umplu cu salata de icre si se aseaza pe platou în jurul pestelui, alternînd o rosie cu un ou umplut. Din fondul în care a fiert Cega, se prepara un aspic, cu gelatina si vin fiert de calitate. Cu aspicul preparat se napeaza cega si garnitura. Pofta Buna!

Ingrediente reteta

  • cega sau pastruga 1mare sau 2 bucati 1500 grame
  • icre de stiuca 100 grame
  • salata de icre 400 grame
  • rosii mici egale-50g bucata 10 bucati
  • oua 6 bucati
  • salata legume 200 grame
  • morcovi 100 grame
  • ceapa 1 bucati
  • boabe de piper 6 bucati
  • foaie de dafin 1 bucati
  • vin alb 2 linguri
  • gelatina 3 linguri

cega în aspic umpluta cu icre : 0 comentarii

Nu exista comentarii