ceva normal ,dar cu tupeu !

Aventuri la pescuit
Share
pt toti fratii de suferinta , aveti tupeu si la venirea paznicului sa va ia taxza , ...dak vedeti ca nu se prezinta si nu are ecuson , aveti TUPEU si cereti sa va arate ecusonul de paznic si sa va elibereze chitanta cu antetul firmei care are in concesiune balta , sa mai intimplat sa vina asa zisii paznici sa incaseze plata si sa nu fie cel(cei) in drept . mie nu mi sa intimplat dar am auzit multe . am auzit de la alti pescari si unii au si postat ca la unele balti care nici nu sunt concesionate vin unii asa zis paznici care nogociaza cu pescarii. total jecmaneala . si pescarii tac..... k si pestele .sa fim f uniti si sa ne sustinem in asemenea situatii.

ceva normal ,dar cu tupeu ! : 6 comentarii

  • nu functioneaza blogul.

  • pescarhoinarbistrita.blogspot.com nu mergeeeee

  • am deschis un blog nou pentru pescari unde se poate posta o poza sau mai multe despre capturi de peste totul gratis .poti devenii membru.sai fac reclama la firme nade de pescuit sau orice tine de pescuit.acuri de pescuit locuri de pescuit etc.gratuit tot.astept sa vizitai acest blod din bistrita nasaud.numele bloguluieste pescarhoinarbistrita.blogspot.com.va astept cu placere.sau mai multe informatii obtinetii trimitand un email pe [email protected].

  • eu am facut altceva odata:am vazut ca paznicul a dat drumul la apa(era intr-o sambata)si dupa ce a plecat el m-am dus si am astupat cociocul cu o punga.nu va spun ce am prins dupa aceea...fire intinse va doresc si nu va lasati calcati in picioare de personalul de pe balta.bine,asta implica sa fiti si voi respectuosi pana la proba contrarie.

  • pai daca vine la ora 7,mai bine strangi si te duci pe alta balta.eu am facut de mai multe ori asa si n-a avut ce sa-mi faca.

  • ce unit sa fii cand la ora 7 dimineata hop paznicu si ciuciu peste