Chiftele cu ton

Detalii

Porti 2
Timp 30

Descriere chiftele cu ton

Ceapa alba se toaca marunt si se caleste in 25 grame de unt. Se adauga apoi tonul scurs si maruntit, ceapa verde tocata, oul batut, pesmetul si verdeata si se condimenteaza dupa gust.
Se amesteca bine toate aceste ingrediente si apoi se formeaza din aceasta compozitie chiftelute, care se ruleaza in faina si se prajesc in restul cantitatii de unt.
Se scot si se impart in farfurii ornate cu felii subtiri de lamaie, asezonate cu legume inabusite si salata asortata.

Ingrediente reteta

  • ton maruntit in ulei 200 grame
  • unt 50 grame
  • pesmet 50 grame
  • patrunjel verde taiat 2 linguri
  • ceapa verde 3 bucati
  • ceapa alba 1 bucati
  • oua 1 bucati
  • marar 1 linguri
  • felii de lamaie pt ornat 4 bucati
  • faina alba 50 grame

chiftele cu ton : 0 comentarii

Nu exista comentarii