Chiftele de peste alb

Detalii

Porti 5
Timp 60

Descriere chiftele de peste alb

Pestele se curata si se spala, apoi carnea se scoate de pe oase. Painea se inmoaie in lapte si se stoarce, verdeata se spala si se taie marunt, iar ceapa se curata si se taie in felii. Se amesteca toate intr-un vas si apoi se trec prin masina de tocat(cu sita deasa). Compozitia se omogenizeaza bine cu oul si se adauga sare si piper dupa gust.
Se modeleaza chiftelutele, se formeaza bile uniforme, de marimea unei nuci, care se trec prin faina si se turtesc prin presare intre palme.
Se prajesc in ulei incins si se servesc calde.

Ingrediente reteta

  • peste alb (salau,stiuca,cod) 500 grame
  • paine alba felii 2 bucati
  • ou 1 bucati
  • ulei 200 mililitri
  • ceapa 2 bucati
  • faina alba 2 linguri

chiftele de peste alb : 0 comentarii

Nu exista comentarii