Ciorba pescareasca

Detalii

Porti 15
Timp 3

Descriere ciorba pescareasca

Se curata zarzavatul se taie in patratele mici si se caleste intr-o cratita cu ulei infierbantat, dupa care se pune la fiert intrun vas cu apa si sare impreuna cu pestele. Cand zarzavaturile au fiert se adauga rosiile si verdeata se mai da o data in fiert si se potriveste cu otet si se serveste cald sau rece. succes.

Ingrediente reteta

  • capete si cozi de peste 2000 grame
  • bulion 100 mililitri
  • ceapa 500 grame
  • telina 100 grame
  • leustean 50 grame
  • verdeata 50 grame
  • otet 200 mililitri
  • ulei 200 mililitri
  • sare 50 grame
  • rosii 1500 grame

ciorba pescareasca : 4 comentarii

  • trebuia facut din 2 culpri sa inteleaga toata lumea ! nu numai cei care s-au trezit cu ele pe cearceaf dimineata ma refer la atotstiutorii !

  • da e foarte bun nodul n-ai ce comenta la el.eu personal folosesc nodul blood care face nodul mai subtire ,e greu de facut cu textil pentru inaintas dar va zic eu ca merita efortul

  • eu folosesc acest nod de multi ani,niciodata nu se desface.la fir moale fac mai multe spirale,incearca si tu,nod mai bun nu am vazut.
    fir intins!

  • am incercat de mai multe ori sa il fac, dar sincer la o intindere puternica se desface... poate nu il fac cum trebuie