Ciorba de peste

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere ciorba de peste

Pestele mic se curata se spala si se fierbe in apa cu sare , impreuna cu legumele curatate, spalate si taiate marunt si vinul. Cand pestele este fiert se scoate din apa se se pun bucatile de peste mare. Se fierbe in continuare pana ce pestele este fiert. Se acreste ciorba cu zeama de lamaie sau varza,bors, otet. Ciorba se serveste cu crutoane. iar pestele mare se serveste separat.

Ingrediente reteta

  • peste mic 1000 grame
  • ceapa 2 bucati
  • praz 1 bucati
  • usturoi catei 3 bucati
  • rosii 500 grame
  • vin alb 200 mililitri
  • morun 1000 grame
  • sare 10 grame
  • piper 5 grame
  • patrunjel verde 5 grame
  • apa 2000 mililitri
  • lamaie 1 bucati

ciorba de peste : 3 comentarii

  • nu este asa de greu cum pare la prima vedere, trebe doar rabdare si exercitiu :)

  • este o arta la care toti se pricep dar putini o fac bine :))

  • cred ca cei ce isi fac propriile muste sunt adevarati pescari, este greu sa faci ceva care sa imite perfect comportamnetul unei muste folosind din materiale sintetice. deci cred ca legarea mustelor este destul de complexa.

    fire intinse si spor la legat :)