Ciorba de peste

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere ciorba de peste

Pestele spalat si curatat se taie bucati potrivit de mari. Legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare, bulionul si borsul. Se da in cateva clocote si apoi se adauga bucatile de peste, se condimenteaza cu sare si se lasa sa fiarba circa 20-30 min. Separat se fierbe in apa cu sare orezul. Cand carnea este fiarta se da jos de pe foc oala, se adauga orezul si se aromatizeaza cu leustean.

Ingrediente reteta

  • peste 1500 grame
  • morcov 4 bucati
  • pastranac 1 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • rosii 4 bucati
  • ardei gras 2 bucati
  • bulion 1 linguri
  • bors 1000 mililitri
  • orez 100 grame
  • sare 10 grame
  • leustean 5 grame

ciorba de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii