Se curata toate zarzavaturile si se taie felii subtiri. Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun 2 litri de apa la fiert. Cand fierbe se adauga zarzavatul si cartofii.
Dupa ce da in clocot iar, se poate adauga si foaia de dafin. Cand zarzavatul e aproape fiert, se desface conserva si se adauga continutul in supa. Dupa dorinta , se pot indeparta oasele din carnea de peste, dar nu este obligatoriu, pentru ca sunt deja inmuiate si nu se vor simti.
Cand se considera ca a fiert suficient, supa se ia de pe foc si se drege cu usturoiul pisat, cu sucul stors din lamaie si cu frunzele de leustean. Se gusta si se mai adauga sare , daca e nevoie. La servire se pune in fiecare farfurie o lingura de smantana.
Se curata toate zarzavaturile si se taie felii subtiri. Cartofii se curata si se taie cuburi. Se pun 2 litri de apa la fiert. Cand fierbe se adauga zarzavatul si cartofii.
Dupa ce da in clocot iar, se poate adauga si foaia de dafin. Cand zarzavatul e aproape fiert, se desface conserva si se adauga continutul in supa. Dupa dorinta , se pot indeparta oasele din carnea de peste, dar nu este obligatoriu, pentru ca sunt deja inmuiate si nu se vor simti.
Cand se considera ca a fiert suficient, supa se ia de pe foc si se drege cu usturoiul pisat, cu sucul stors din lamaie si cu frunzele de leustean. Se gusta si se mai adauga sare , daca e nevoie. La servire se pune in fiecare farfurie o lingura de smantana.
POFTA BUNA !