Crap la gratar cu fasole

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere crap la gratar cu fasole

dupa ce se curata crapul se crsteaza ,se sareaza,pipereaza,impaneaza cu usturoi si se pune la gratar... crapul sa fie de 3-4 kg.....
-sosul se prepara:se toaca ceapa marunt se prajeste, se adauga ardeiul gars,iute, si morcovul rondele.cand sa-u inmuiat bine se pune otet, sis sos de soia,fasolea verde se fierbe bine, se scurge si se lasa sa se raceasca. pe un platou se aseaza crapul fript la gratar,deaspura se pune sosul,FASOLEA,PATRUNHELUL,FELUTE DE LAMIE....iar un pahar de vine sec este binevenit.....pofta buna....

Ingrediente reteta

  • carp 4 bucati

crap la gratar cu fasole : 2 comentarii

  • salut costel. pentru început trebuie sa îți spun cã pãstrãvul e una din speciile de pești care se prind extraordinar de dificil. e o tehnica anume de pescuit care include whip-uitul(biciuirea firului înainte de lansare). pentru momeala nu ai nevoie decât de niște muște artificiale(de cumpãrat în toate magazinele de pescuit, sau fãcute acasã dacã ai rabdare) pe care pãstrãvul le considera hrana naturala. alegerea firului este un alt secret, acesta trebuind sa fie un fir plutitor. În cele din urma, lanseta trebuie sa fie special creata pentru acest tip de pescuit, mulineta la fel, fiind foarte diferita fata de una clasica. dacã intri pe vreun magazin online de pescuit, cauta la rubrica fly-fishing și te vei lamuri. În final, îți doresc fir întins și bețe zbuciumate!

  • sant un pescar amator incepator si vreau sa stiu modul perfect de a prinde pastrav eu am incercat in ape foarte repezi cu pluta de 15 grame cu montatura de 25 cm lungime si un garlig de carbon de 6 iar ca momeala in carlig am pus larva de miere e foarte hot si rapid la mancat din sute de lansari si zile pierdute am prins trei pastravi de 800 de gr as vrea sa cunosc alte proceduri multumesc foarte mult costel n