Crap cu legume

Detalii

Porti 8
Timp 70

Descriere crap cu legume

Se curata si se spala crapul si legumele, se sareaza si se pune la rece pt 30 min.
Legumele se taie bucatele si se fierb pt 30 min. Apoi cu legumele pe jumatate firte se umple interiorul crap-ului, si se coase cu ata astfel incat legumele sa stea mai bine.
Se unge o tava/vas de sticla cu unt si se aseaza pesti iar daca au mai ramas legume se aseaza in tava in jurul pestilor. Se da la cuptor pana cand pestele si legumele sunt facute. Dupa ce pestele e rumenit se scoate si se garniseste cu patrunjel. Se poate stropi cu lamaie.

Ingrediente reteta

  • crap 1500 grame
  • morcov, telina 2 bucati
  • mazare 100 grame
  • cartof 2 bucati
  • unt 50 grame
  • porumb 100 grame

crap cu legume : 0 comentarii

Nu exista comentarii