Crap cu rosii la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 1

Descriere crap cu rosii la cuptor

Se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite, se aranjeaza intr-un vas dreptunghiular, se presara cu sare, piper, cimbru, apoi se pune ceapa taiata felii foarte subtiri, printre felii de rosii si ardei gras, usturoi taiat felii subtiri, patrunjel tocat si felii de lamaie curatate de coaja. Se toarna deasupra uleiul, vinul si se introduce vasul in cuptor. Cand pestele este gata se serveste. Se pote pune crapul intreg la tava, dar atunci se cresteaza pe latimea lui ca sa fie bine patruns. Daca se cresteaza, in crestaturi se introduc boabe de piper, feluite de usturoi, cimbru si lamaie.

Ingrediente reteta

  • crap 1 bucati
  • unt 100 grame
  • rosii 4 bucati
  • ardei gras 3 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • ulei 6 linguri
  • catei de usturoi 2 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • patrunjel verde 5 grame
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • cimbru 5 grame
  • vin 100 mililitri

crap cu rosii la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii