Crap cu sparanghel

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere crap cu sparanghel

Feliile de crap sarate se rumenesc in 40 g unt, apoi se asaza intr-un vas termorezistent si se acopera cu urmatorul sos: sparanghelul curatat si taiat in bucati cat degetul se fierbe pana devine moale in apa sarata si indulcita (putin).
Cu untul ramas se pregateste din faina un rantas deschis la culoare, care se stinge cu apa in care a fiert sparanghelul, astfel incat sa se obtina un sos dens.
La acesta se adauga smantana, sparanghelul scurs de apa si untul in care s-a prajit pestele.
Sosul se repartizeaza pe feliile de peste, apoi vasul se da la cuptor numai pana cand se infierbanta.
Se garniseste cu cartofi prajiti.

Ingrediente reteta

  • felii de crap 8 bucati
  • sparanghel 500 grame
  • unt 60 grame
  • faina 1 linguri
  • smantana 100 mililitri

crap cu sparanghel : 0 comentarii

Nu exista comentarii