Crap cu zarzavat

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere crap cu zarzavat

Zarzavatul taiat cubulete se fierbe pe jumatate in apa sarata.
Feliile de peste sarate se asaza intr-o tava smaltuita sau intr-un vas termo-rezistent, uns cu jumatate din unt si se acopera cu zarzavatul aproape fiert si cu ceapa taiata rondele.
Se stropeste cu vin, se da la cuptor pana fierbe pestele.
Din untul ramas si din faina se prepara un rantas deschis la culoare, se stinge cu zeama de la zarzavat, se lasa sa fiarba, se potriveste gustul cu putin zahar si mustar, apoi se toarna peste peste.Se lasa pana scade zeama.
Se poate garnisi cu salata de fructe exotice.

Ingrediente reteta

  • felii de peste 1000 grame
  • zarzavat-legatura 1 bucati
  • vin alb 200 mililitri
  • ceapa rosie 1 bucati
  • unt 90 grame
  • faina alba 30 grame

crap cu zarzavat : 0 comentarii

Nu exista comentarii