Crap la cuptor cu vin

Detalii

Porti 6
Timp 50

Descriere crap la cuptor cu vin

ingrediente:

1 crap
2 linguri cu varf de unt
3-4 buc. rosii
3 buc. ardei gras
o lamiie
6-7 linguri de ulei
2-3 catei de usturoi
2 buc. ceapa
patrunjel
sare
piper
cimbru
1 pahar mic cu vin

mod de preparare:

Se curata si se spala pestele, se taie in bucati potrivite, se pune
intr-o tava emailata, se presara cu sare, cimbru, piper, apoi se
asterne ceapa taiata felii subtiri, combinata cu felii de rosii si de
ardei. Se adauga usturoiul (mujdei), patrunjelul tocat si felii de
lamiie fara coaja. Deasupra, se toarna uleiul si vinul. Se da vasul
la cuptor, cu foc potrivit, timp de 40-50 de minute. Daca se pune
pestele intreg, in interior se presara piper, cimbru si mujdei de usturoi.

Ingrediente reteta

  • crap la cuptor cu vin 2000 grame

crap la cuptor cu vin : 8 comentarii

  • acum daca ai magazin online, era musai sa bagi chestia asta aici?chiar e aiurea si ieftina faza

  • vreo 350-400 lei.

  • vreti um sfat?am cumparato acum 3 ani si am duso an pod, se se sparge imediat cu scuama pestelui,daca chiar o vreti vo pot da pe a mea, gratis

  • si cat costa mai barca asta de-o lauzi asa de tare?

  • postati si un articol cu pescuitul din barca ;))

  • ok,frumoasa relatare despre aceasta(barca) numa ca lipseste obiectu acestui articol ,,pescuitul din barca,,de pescuit nu se discuta...?, este interpretabil? sau -va urma-
    articole cu reclame

  • vezi ca am postat si eu un articol, uita-te mai bine...

  • am si eu o intrebare...articol postat de pescuitmania si 100 de puncte pentru user rockyonutz ????? multumesc.