Crap la gratar cu sos de lamaie

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere crap la gratar cu sos de lamaie

Curatam de solzi crapul,scoatem branhiile si il golim,il spalam,il saram si il ungem apoi cu untdelemn,presarand peste el foi de dafin.Astfel il punem pe gratar,ungandu-l din cand in cand cu untdelemn.Intr-o farfurie aparte pregatim un sos din zeama lamailor si un paharel de untdelemn,sare piper,cateva boabe de enibahar si inca vreo cateva felii de lamai taiate sferturi,fara coaja galbena si putin patrunjel verde tocat.Cand pestele e bine fript,il punem farfurie lunga si turnam deasupra sosul preparat.

Ingrediente reteta

  • crap 2000 grame
  • foi de dafin 5 bucati
  • lamai 4 bucati
  • untdelemn 100 mililitri

crap la gratar cu sos de lamaie : 0 comentarii

Nu exista comentarii