Crap pe varza

Detalii

Porti 4
Timp 3

Descriere crap pe varza

Curatam crapul,il crestam pe spate cu taieturi cam de 1 cm. adancime si-i dam sare.Taiem marunt varza si o punem la foc,cu untura;o tinem atat pana cand se moaie,fara sa se rumeneasca.Asezam varza in cratita in care vom coace crapul.Turnam deasupra vinul,punem sare,piper ienibahar si foile de dafin.Asezam apoi crapul deasupra.Adaugam untul,cu,care ungem crapul pe o parte si pe alta;il punem la cuptorLa inceput intoarcem pestele pe o parte si pe alta,pentru al cuprinde caldurape toate partile,apoi il asezam cu spatele in sus,il mai ungem o data si-l lasam sa se rumeneasca.Il tinem la cuptor pe foc mijlociu cam 2 ore.Il servim cald.Pofta buna!

Ingrediente reteta

  • varza 2000 grame
  • crap 2000 grame
  • vin alb 100 mililitri
  • sare 5 grame
  • piper 5 grame
  • ienibahar 5 grame
  • foi de dafin 5 bucati
  • unt 100 grame

crap pe varza : 1 comentarii

  • shaduri jenzi de 7cm-galbene cu glitter auriu,jigg stand-up de 7gr=biban de 700gr,pe olt....