Crap rasol cu garnitura de ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere crap rasol cu garnitura de ciuperci

Crapul se curaþa bine de solzi si maruntaie,se sareaza pe dinauntru si pe dinafara si dupa o ora se fierbe rasol(morcovi si cartofi + ceapa viaþa noua iar sa-nceapa).Se scoate si se pune pe un platou în poziþie de înot.Când aproape s-a racit complet,se toarna peste el uleiul amestecat cu foarte multa zeama de lamâie,sare si puþina apa în care a fiert pestanul. De jur-împrejur se garniseste cu ciuperci calite,amestecate bine cu sosul de mai sus. Se arunca un praf de piper si patrunjel tocat marunt.

Ingrediente reteta

  • crap 1000 grame
  • lamaie 1 bucati
  • ulei 150 mililitri
  • ciuperci 500 grame

crap rasol cu garnitura de ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii