crap

Nade si momeli
Share
la ce va place mai mult sa d ati,porumb sau boiles?

crap : 14 comentarii

  • o alta balta furajata este cea de la turcoaia si dobrogea.
    stiu asta pentru ca am fost de 2 ori, iar administratorul de atunci (con-satean cu soacra) ne-a spus ca pestii sunt hraniti incepand cu luna mai a fiecarui an pt ca periodic se scotea peste pentru vanzare si 3/4 din cantitatea scoasa era inlocuita cu puiet de crap.
    alta balta furajata este sabangia (dupa jud. tulcea, cam 110 km din gl) dar acolo bagau crap din lacul din apropiere.
    acolo va spun sincer a fost singura balta la care m-am speriat dupa ce am aruncat cu lanseta. o bataie de somn cum nu am mai vazut in viata mea. acolo in schimb am vazut ca isi cresteau si puieti.

  • te cred ! - e foarte adevarat ce spui, nu esti singurul care a spus asta. daca ii intrebi...motiveaza ca au puiet care trebuie hranit.

  • @neogalati-sa vi pe baltile din jurul bucurestiului.....aici sa vezi azot si furajare
    sa-ti povestesc: anul trecut cam pe vreme asta eram pe crevedia 14....intreb paznicul:"frate furajati balta?"....."nuuuuuu" vine raspunsul....pe la orele 20-20.30 cand mai eram doar trei pescari pe balta apare o barca plina ochi...daca ar fi fost valuri sigur ar fi luat apa......baietii credeau ca nu mai este nimeni pe balta,si incep nene sa verse la lopeti cu haleala....ce mai ......iar noi vroiam sa mai prindem si peste.....ha,ce nesimtiti eram!!!!

  • nu e vb de furajare...ci doar nu stie ce e ala. vrei sa imi spui ca toate baltile pe care mergem si platim sunt furajate?....canci
    singurele balti din jurul gl in care pestele e hranit e lozova si ar mai fi blasova in insula mare. pentru astea garantez.

  • @neogalati-felicitari fratioare,ai perfecta dreptate.....odata m-au intrebat niste prieteni mai incepatori de ce pe dunare nu prea mananca crapul la boiles?raspunsul:pe dunare nu-i furajat,nu este invatat cu atractanti si alte chestii artificiale.....tot mamaliga,rama,viermusulsi boaba de porumb ramane de baza!!!

  • trecand peste glume care mi-au placut la nebunie, e de mentionat ca, crapul prefera porumbul.
    de ce?
    pt ca il asociaza cu hrana.
    boiliesul e o momeala care s-a inventat din mai multe motive. sa ingrase pestele si sa ii grabeasca digestia pt a fi incontinuu in cautarea hranei.

    pentru a prinde la boilies...pestele trebuie obisnuit sa il asocieze cu hrana. odata obisnuit il va cauta.

    "bila face diferenta" - sincer nu pot sa cred asta, numai eu cat caras mare si ciortan am scos la bile...

    cu toate astea, de fiecare data, pe langa porumbul preparat care il servesc ca nada, arunc si cateva bile.
    cele solubile sunt cele mai recomandate mai ales pt partide scurte.
    mai nou pun 2 lansete pe porumb preparat si 2 pe bile.

    fire intinse pescarilor sportivi !

  • personal incep orice partida cu porumb.. si insist si insist.. si pe finalul partidei bag si ceva boilles... si urmarea. futui crapu masii nu ii place la boilles.. data viitoare incerc cu porumb :))

  • si musai ciorapii sa fie nike-adibas-puna 5 perechi la 10 lei! :d

  • la ciorapi purtati trei zile-n tenesi chinezesti.....sare crapul pe mal singur!!!! :))

  • =))))) va spun o poveste adevarata: un mos prindea caras pe un canal si un tanar mai curios cam de varsta mea il tot intreba : mai nene la ce prinzi mata? in intreaba o data de doua ori mosul nimic...baiatul curios caci nu prea prindea ii zice: mai nene hai zimi si mie sa prind si eu...si batranul zice sec: pescuiesc la bilute ca rahat mestacata in gura :)) am cazut pe jos de ras :)) pana la urma si-a facut mila si i-a aratat la ce dadea...