Crap umplut cu ciuperci

Detalii

Porti 10
Timp 1

Descriere crap umplut cu ciuperci

se curata crapul si legumele. legumele se taie cubulete. se pune crapul intr-o tava si se umple cu legumel. sare si piper se pun dupa gust. la fel si mirodenii daca doriti. se pune si langa el in tava si se baga la foc mic in cuptorul incalzit in prealabil. se stropeste cu vin alb din 10 in 10 minute. dupa aproximativ o ora este gata. se scoate si se serveste. pofta buna!

Ingrediente reteta

  • crap 2000 grame
  • ciuperci 1000 grame
  • rosii 200 grame
  • ardei 200 grame
  • ceapa 2 bucati
  • ulei de masline 100 mililitri
  • sare, piper 3 grame
  • vin alb 200 mililitri

crap umplut cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii