Titlu reteta: | crap umplut cu ciuperci |
Porti: | 4 |
Timp: | 2 |
Ingrediente: | |
crap | 2 bucati |
ceapa | 1 bucati |
patrunjel verde | 5 grame |
ciuperci | 200 grame |
unt | 100 grame |
oua | 2 bucati |
lapte | 100 ml |
sare | 10 grame |
paine | 200 grame |
apa | 200 ml |
vin | 100 ml |
Crapul se curata, se spala, se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile spalate bine se taie marunt si se inabusa in 50 g unt. Se taie o felie mare de paine si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca in ciuperci, se adauga un ou si un galbnusm sare, piper, o lingurita cu patrunjel tocat si cu aceasta pasta se umple burta crapului si se coase. Se aseaza crapul umplut intr-o cratita dreptunghiular, se pun deasupra bucati de unt, se adauga patrunjelul tocat, apa si vin. Se pune la cuptor. Cand este gata se serveste