Crap umplut cu ciuperci

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere crap umplut cu ciuperci

Crapul se curata, se spala, se sareaza si se lasa deoparte. Ciupercile spalate bine se taie marunt si se inabusa in 50 g unt. Se taie o felie mare de paine si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca in ciuperci, se adauga un ou si un galbnusm sare, piper, o lingurita cu patrunjel tocat si cu aceasta pasta se umple burta crapului si se coase. Se aseaza crapul umplut intr-o cratita dreptunghiular, se pun deasupra bucati de unt, se adauga patrunjelul tocat, apa si vin. Se pune la cuptor. Cand este gata se serveste

Ingrediente reteta

  • crap 2 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • patrunjel verde 5 grame
  • ciuperci 200 grame
  • unt 100 grame
  • oua 2 bucati
  • lapte 100 mililitri
  • sare 10 grame
  • paine 200 grame
  • apa 200 mililitri
  • vin 100 mililitri

crap umplut cu ciuperci : 0 comentarii

Nu exista comentarii