Crap umplut cu ciuperci si orez

Detalii

Porti 4
Timp 40

Descriere crap umplut cu ciuperci si orez

ingrediente:

Un crap de 1,5 kg
300 ml vin alb
cimbru
500 g ciuperci
400 g rosii
o capatina de usturoi
300 g orez
sare
piper
ulei
o ceapa
lamiie
mode de preparare:

Crapul se curata si se spala. Ciupercile taiate felii se inabusesc in
ulei, peste care se adauga orezul, ceapa taiata marunt, sare, piper,
cimbru si verdeata. Cu aceasta compozitie se umple pestele, se coase
pe burta si se pune intr-o tava cu ulei. Se adauga sucul de rosii,
vinul, usturoiul si rosiile taiate pe jumatate. Se tine 40 min la cuptor.

Ingrediente reteta

  • crap umplut cu ciuperci si orez 3000 grame

crap umplut cu ciuperci si orez : 5 comentarii

  • salutare, eu pescuiesc si leg muste de 6,6 ani asa ca daca aveti intrebari va stau la dispozitie, fie aici fie pe nr tel 0733589364

  • primele muste le-am facut cu o seringa si un cleste chirurgical(cu pene din perna:)si am avut satisfactie maxima cand am prins un clean
    bun tare articolul pentru cei ce vor sa incerce
    la mai multe

  • ca este nevoie si de materiale ,deacord,dar trebuie dorinta si rabdare ..

  • :))) da... e migalos, la inceput nu iasa... etc .... da cui ii place de ce nu?

  • "uzina ferrari".de aproape 2 ani prefer pesc la clean,dar niciodata nu m ia trecut prin cap sa mi fac eu mustele.multa stima celor cu "goange"!!!!(sau muste).