Crap umplut cu orez

Detalii

Porti 2
Timp 60

Descriere crap umplut cu orez

Se curata pestele de solzi, se eviscereaza, se spala bine si se scurge de apa. Se presara cu sare si piper, apoi se umple cu orez si se coase sau se prinde cu scobitori. Se pune intr-o tava mai inalta, se adauga sucul de rosii, zaharul, pasta de tomate, o cana cu apa, foile de dafin, usturoiul tocat si jumatate din legatura de patrunjel. Se potriveste de sare si piper si se pune tava in cuptorul incins. Se coace crapul la foc potrivit 60 minute sau pana ce pestele este bine patruns si frumos rumenit pe deasupra. Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur sau copti, stropiti cu unt si presarati cu patrunjelul ramas tocat marunt.

Ingrediente reteta

  • crap 1500 grame
  • orez 100 grame
  • suc de rosii 200 mililitri
  • lamaie 1 bucati
  • patrunjel (legatura) 1 bucati
  • foi de dafin 2 bucati
  • usturoi (catei) 1 bucati
  • ulei 50 mililitri
  • zahar (lingurita) 1 bucati

crap umplut cu orez : 0 comentarii

Nu exista comentarii