Crap umplut la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere crap umplut la cuptor

Se curata pestele bine. Speli si cureti legumele, tai morcovii si patrunjelul bucati, tai ardelul fasii si ceapa marunt. Se amesteca intr-un vas legumele cu 75 ml ulei cu sare si piper dupa gust. Pe o tava sa vas de sticla uns cu ulei pui un pat de legume. umpli burta pestelui cu legume i-l legi cu o ata si il asezi pe patul de legume. Apoi stropesti cu vin si dai la cuptor. din cand in cand il stropesti cu apa lasata de legume si putin vin. Dupa 30 min il intorci si il mai lasi 15 min. Prepari un mujdei de usturoi si stopesti pestele cand e gata. Peste presari putin patrunjel verde.

Ingrediente reteta

  • peste crap 1000 grame
  • morcov, ardei, rosi 2 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • vin alb 100 mililitri
  • ulei masline 100 mililitri
  • usturoi 4 bucati
  • patrunjel 1 bucati

crap umplut la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii