cu ce dam pe apa rece?

Nade si momeli
Share
salutare am nevoie de un pic de ajutor planuiesc o partida de pescuit pe o balta salbatica (visina) va rog sa ma sfatuiti ce sa folosec. multumesc anticipat!

cu ce dam pe apa rece? : 13 comentarii

  • pescuieste cu linii fine cum ti sa mai spus dar trebuie sa ai grija si la momeala cand afara e frig viermii sau larvele {pt ca ei merg cel mai bine pe apa rece}trebuie tinuti la cald pt a fi cat mai activi in apa pt a starni int pestilor de eceea te sfatuiesc ca atunci cand pleci de acasa pune momeala la picioare in masina si da drumu la caldura iti mai trebuie un termos si un prosop. cand ajungi pa balta pune prosopul impaturit adauga apa pune cutia cu momeala peste adauga apa calda pe prosop de cate ori e nevoie fir intins

  • sal, daca e vorba de visina din juetzul iasi, iatzi gindul... e rezervatzie a biosferei... intri in conflict cu garda de mediu, primaria popricani si firesc, anpa. daca e alta... zii despre ce e vb. stapina noastra e natura !

  • @iorgu nici eu nu stiu exact aceste informatii nu am fost niciodata acolo, au fost niste prieteni. ma voi documenta si revin cu noutati merci!

  • @razvans pentru a te putea ajuta de la distanta prin intermediul acestui site te rugam sa faci o scurta prezentare a locatiei ,,visina'': localizare,suprafata,adamcime,relief si compozitie subacvatic,vegetatie sau nu pe apa sau in apa, specii de pesti existente sau banuite,marimi ale acestora,metode si momeli la care dau localnicii. ma opresc aici, cu remarca sa faci cunoscute cateva din aceste lucruri cu simple exprimari aproximative. in acel moment te asigur ca vor incepe sa ,,curga''spre tine multe sfaturi care iti vor fi de folos.
    iubeste natura,merita.

  • montura,momitor culisant cu un singur carlig nr.4 doua boabe de porumb pe fir +technopufi,incearca ceva porumb de borcan cu usturoi,papura.

  • 1kg-nada larve+200mll aromix tot de larve-1kgttx-100gr.viermi-40gr.betaina-40gr.stimulator apetit-40gr.roobin red.-100gr.faina peste-canepa400gr.fiarta-csl mll200 - .0.5kg.nada scobar de sange-poti momi si cu catapulta vreo 15-20 de bulgari mici.fir intins.

  • pa crap si cares intentionez sa merg. va multumesc pentru sfaturi si va rog daca aveti si alte informatii.... sa scrieti si pentru noi cei amatori.

  • @razvans-nu cu boilesuri si ce-ti mai zic aia sa cumperi(vor sa-si vanda marfa nu?)!eu pun ace mai mici 10-12 dau la libelule,viermusi,carcalete(viermusi cu libelule sau rama),magaliga si chiar porumb dulce(bonduelle),in functie de vremea de afara,de temperatura apei,etc!in plus informeaza-te de la ceilalti pescari ce merge pe balta "visina"!dar nu dispera,suntem multi care te vom ajuta cu sfaturi!sa ai fire-ntinse!

  • daca mergi la crap, ori mergi pe boiles-uri mici pana in 16 mm, ori pe porumb maxim 1-2 boabe, cu aroma daca balta este obisnuita cu asa ceva, daca nu simplu insa fiert obligatoriu.

    la rapitor nu ma bag nu ma pricep :)

  • de preferat sa dai la undita cu linie fina adica fir 0,12 cu forfac o,08 ac de 16, pluta fina cu plumbaj usor si binenteles cu libelule