Pârjoale de peste in sos de rosii

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere pârjoale de peste in sos de rosii

Se prepara un amestec omogen din peste,ceapa tocata marunt,un ou, sare si piper macinat.Se fac pârjoalele, care se trec prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte. Apoi se scot si se aseaza pe o farfurie. Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se pun cu doua cepe la prajit in uleiul ramas de la pârjoale . Se inmoaie usor, se adauga o cana de apa calda,sare si se acopera cratita. Se fierbe la foc mic si se coloreza cu o lingurita de boia dulce. Apoi se pun pârjoalele in sos si se lasa la clocotit zece minute. Se serveste totul cald si cu zeama de lamâie stoarsa peste pârjoale.

Ingrediente reteta

  • peste fara oase 1000 grame
  • ceapa mare 3 bucati
  • ou 1 bucati
  • sare piper dupa gust 1 bucati
  • cartofi mari 3 bucati
  • lamâie 1 bucati
  • pesmet 200 grame
  • ulei 200 mililitri
  • boia de ardei 1 lingurita 1 bucati

pârjoale de peste in sos de rosii : 0 comentarii

Nu exista comentarii