Pescuit Mania , pescuitul sportiv in Romania | Pescuit Mania - Contact Inscriere
Cont utilizator
User:
Parola:
Retine datele
Am uitat parola

de ce mor pestii?

de ce mor pestii?

anul acesta am vazut pe diferite balti pesti morti, am masurat Ph-sul apei , unele balti aveau PH = 7. oare care este misterul ?se intampla ceva cu natura , se apropie 2012 despre care se tot vb .k ar fi anul apocalipsei ,ma intreb si va intreb si pe voi ?
de ce mor pestii? | 5 Comentarii
 1. 1

  Re: de ce mor pestii?

  baracuda in 16.10.2011 10:43
   

  eu sincer ma indoiesc, ca este cineva pe lumea asta care sa stie cand va fi apocalipsa. cu atat mai putin un regizor de film. or fi murit din cauza cantitatii mici de oxigen sau au fost otraviti cu cine stie ce substante. pe de alta parte, lipsa ploii se simte pe toate lacurile si apele curgatoare, din pacate.

 2. 2

  Re: de ce mor pestii?

  johnpescar in 17.10.2011 13:09
   

  Primavara ar trebui sa dea drumul la pompe si sa bage apa in balti pentru oxigenare. Din pacate unii fac economie de bani si uite asa ii prinde caldurile cu balta scazuta. Si uite asa o cauza.

 3. 3

  Re: de ce mor pestii?

  Don_B in 17.10.2011 23:47
   

  Multi pesti mor din cauza ca atunci cand se face popularea sunt aruncati in apa ca butucii,nu se tine cont de diferenta de temperatura dintre apa din container si cea din balta.am prins o data vara asta la ghiroda in timis ca era plin de ciortani morti langa mal.imediat dupa o populare.plus ca se mai intampla sa dea si ceva boli, mai ales din cauza secetei si lipsei de oxigen.cauze sunt multe dar sigur apocalipsa nu se afla printre ele. :D

 4. 4

  Re: de ce mor pestii?

  liviuchitila in 18.10.2011 16:40
   

  sa intmplat de oameni isi ierbicideaza locurile agricole iar bdaca adie putin vantul sa zis cu balta din apropiere ierbicidul total e foarte periculos o fiola de 500 ml se amesteca cu 150 litri de apa pentru ierbicidat dar cum baieti isi incarca rezervoarele din apele noastre sau spala recipientele in apele noastre se intampla aceste masacre

 5. 5

  Re: de ce mor pestii?

  speed_66_al in 18.10.2011 22:54
   

  Pacat ca reputatul profesor biolog Petru Burian nu acceseaza site-ul acesta....sigur ne-ar fi lamurit!

Pentru a putea comenta/nota "de ce mor pestii?" trebuie sa va logati.
Nu ai cont pe Pescuit Mania inscriete acum. Inscriere