de ce nu ....?

Sugestii si reclamatii
Share
in ultimul timp am vazut ca aproape toata lume este pentru pescuitul cach&relese poate pentru ca este si din ce in ce mai putin peste in apele noastre ,atunci de ce nu ar fi si vanatoarea cach&release ?ce caprioarele ,mistreti ,ratele ,iepuri sau fazani nu au si ele dreptul la o viata mai buna? astept ceva sugestii pentru a pune la punct o strategie de dialog (unde am mai auzit cuvintele astea??,..ah cred ca la politicieni) cu vanatori ,cred ca si ei ar fi de acord pentru ca nici vanat nu prea mai este .

de ce nu ....? : 6 comentarii

  • maxi taticu de meserie sunt padurar si vreu sa-ti spun ca mai inainte de a fi pescar am fost pret de 10 ani vanator.vanatoarea nu mai este ca atunci pentru ca era vanat ,putini vanatori,dar si prea putini braconieri.mai tarziu s-au inmultit si vanatorii dar si braconierii adica:latarii(cei care pun laturi),cei cu caini ogari si nu in cele din urma cei cu arme de vanatoare si masini performante.etica vanatorilor de atunci era cea in care vanatul era respectat si nu se lua decat atat cat era necesar,nimic mai mult,dar acum este ceva de genul"se trage in tot la blana sa nu mai ramana nimic sau dupa noi potopul " aceasta fiind etica lor de astazi.
    deci din aceasta cauza nu mai exista vanat plus ca au mai fost si niste boli care au decimat vanatul mare de la campie in speta capriorul.daca te mai intereseaza si altceva scrie si daca stiu iti voi raspunde pt ca sunt in meserie.hai pa.
    ps. in perioada anilor 1990 2000 am fost vanator.

  • sau apucati-va de vanat cu tranchilizante:)))))

  • ... nu uita sa-i dai cu spray antiseptic inainte s-ai dai drumu in padure .daca nu ai dai cu paralizant are acelasi efect dupa ce l-ai impuscat...

  • :)))))))))))))))))))))))))))))

  • il vulcanizezi si ii dai drumu , daca zburda ok ,daca nu in oala..

  • pai si dupa ce bagi doua boabe in caprior cum mai faci c&r :))))))))))))))))