Drob de peste

Detalii

Porti 6
Timp 70

Descriere drob de peste

Se pun la fiert morcovul si orezul(in vase separate). Intr-un castron destul de mare se bat ouale bine, se adauga ceapa taiata marunt si tonul din conserva.
Cand s-a fiert orezul se pune intr-o sita cu gauri marunte si se trece pe sub jetul de apa rece si se lasa bine la scurs si apoi se adauga la compozitia din castron. Morcovul, bine fiert se paseaza cu furculita si se adauga si el. Se pune verdeata, sarea si piperul dupa gust.
Se omogenizeaza compozitia si se aseaza intr-o tava de cuptor (de preferat cu marginile inalte). Se lasa la cuptor la foc potrivit (170 grade) pana nu se mai vede nici o miscare deasupra (nu mai bolboroseste).
Cand este gata se taie cuburi si se aseaza pe un platou asezonat cu salata. Nu necesita garnitura.

Ingrediente reteta

  • conserva de ton in ulei 3 bucati
  • orez 250 grame
  • morcovi mari 2 bucati
  • ceapa mare 1 bucati
  • oua 7 bucati
  • marar si patrunjel tocat 1 linguri

drob de peste : 0 comentarii

Nu exista comentarii