dusmania ...dusmania

Aventuri la pescuit
Share
fratilor mam dus la pescuit la un baraj de acumulare vara trecuta .dadeam la mamaliga, rama rosie si boabe de porumb ....nu prea mergea nimic ...caldura mare ....nici eu nu prea mai aveam chef ma molesise caldura lene cat cuprinde pe mine ...pe la 11 vine o cunostinta.se pune la vreo 20 de m de mine arunca si vine la mine pe patura ....vorbim ma intreaba daca misca ceva iam zis ca nu prea si mia zis ca ia niste boabe de la mine ...iam zis ia borcanul...tin sa precizez ca borcanul era sigilat.se duce la el scoate arunca iar in drum spre mine prima bataie ....ciortan aproape 2 kg ....il scoate arunca iar vine la mine pe patura dupa 5 minute a doua bataie...ciortan....arunca iar,vine la mine il intreb la ce da imi spune ca la boabele mele .....ma duc la el iau borcanul ...borcanul tot sigilat ...amzis ca mi sa parut.vin la mine si intre timp trage la el las tot jos si ma duc langa el sa vad la ce da cand scoate pestele ...am stat juma de ora langa el si na mai scos pestele din apa :))))...ba ca mai lasal sa mai ma joc cu el ba ca sal mai obosesc :))))fratilor oare asa suntem toti ?

dusmania ...dusmania : 10 comentarii

  • liviuchitila....:)))))))))))))))))fennomenal frate am si eu nepot ii dau ?

  • fratii mei da sa lins la bot ...iar de nada nu poate fi vorba nu am nadit nici eu nici el ...

  • ce de cunostinte "neamuri proaste" aveti voi :)) oricum in momentul in care ti-a cerut boabe trebuia sa te faci si tu "neam prost" si sa nu ai dai boabe..
    unii sunt superstitiosi si pe malul apei nu dau momeala.. altii se fac frati cu tine pana iti beau toata bautura..am patit-o si nu plecam fara bautura la noi si in cantitati acceptabile ..mai bine o luam inapoi decat sa nu ne ajunga... si da ma patit-o sa ne bea bautura si cand ne-am dus la sculele lui sa vedem scule ..momeli ..etc o dadea la intors ca nu prea mai are nici daia..nici daia ca vroia chai sa ne roage sa ai imprumutam.. astia sunt pescarii nostrii ..
    le e frica ca prind altii mai mult ca ei.

  • peste tot vezi astfel de neamuri proaste,mi s-a intamplat si mie,parca ar vrea sa prinda toti pestii din balta,sigur e genul de om care opreste si puietul (ca "ce buni sunt crocanti")oricum proasta cunostinta

  • la cernavoda la apa calda e un nene cunoscut in zona i se spune brasoveanu.. vine in fiecare week-end cu trenul tocmai de la brasov.. nenea asta are comanda de peste de la magazine si nu pleaca fara 8-9 bucati frumoase.. am facut prostia odata de am stat linga el.. am facut scurta la mina de cite ori l-am ajutat cu minciogul.. abia cind a plecat mi-a dat o farimita de mamaliga cu care dadea la peste.. din 5 patratele cit am putut sa fac am luat 2 crapi.. secretul intotdeauna sta in nada.. nu in scule ca nea asta vine cu niste rusesti de cred ca au 5 kg una dar prinde crapalai pe banda rulanta.. ce aditivi o baga in mamaliga nu am idee dar mamaliga lui arata ca o prajitura... pe straturi cu coaja de portocala rasa ceva esenta de vanilie, sofran si la suprafata abia acum 2 sapt. am descoperit ce era.. tapioca fratilor.. unde o fi auzit nea caisa asta de tapioca? tapioca asta fiarta se prezinta sub forma unor bilute de zici ca sint icre transparente sau ochi de peste.. eu o folosesc la nada ptr caras intrucit imprumuta si pastreaza arome ptr timp indelungat si e foarte usor de asimilat..dar sa fac mamaliga cu ea nu mi-a trecut prin cap...

  • eu daca eram in locul tau eram mai direct cerandu-i clar:- ia ma sa vad si eu cu ce momeala dai c-----s pe sculele tale.

  • ala nu merita nici sa-l saluti, neam prost,, ce zice il las sa-l mai oboesc '' mm.:))

  • fff nasoala treaba :)) pai se mai intampla des :))) de zis nu stiu? daca santem toti la fel eu unu zic la toti nu tin vezi doamne cine is io nu am patit dar nici nu vreau sa patesc :))

  • dadea la mot de cacat mestecat in cerul guri cacatul de la nepotamiu si la mestecat singur

  • l-ai primit pe patura ,de ce nu l-ai servit si cu o bere rece? poate aflai secretul.oricum ,neam prost