File de crap cu cartofi

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere file de crap cu cartofi

Curatati fileul de pielite si eventualele oscioare ramase de la transare,spalati-l,scurgeti-l de apa,stergeti-l cu servetele absorbante si presarati-l cu sare si piper.Curatati cartofii,spalati-i si taiati-i in rondele de cca 5mm grosime.Ungeti o tava cu ulei si puneti in aceasta jum. din cantitatea de felii de cartof,puneti peste ele fileul de crap si presarati deasupra ceapa si usturoiul,tocate marunt.Acoperiti cu feliile de cartof ramase,presarati totul cu sare si piper si stropiti cu uleiul ramas si zeama de lamaie.Turnati deasupra cartofilor oul batut si puneti tava in cuptorul incins.Coaceti totul la foc potrivit pana cand cartofii se rumenesc bine pe deasupra.POFTA BUNA SI FIR INTINS.

Ingrediente reteta

  • file crap 700 grame
  • cartofi 6 bucati
  • ulei 70 mililitri
  • ceapa verde-legatura 1 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • catei usturoi 2 bucati
  • ou 1 bucati
  • sare 5 grame
  • piper 2 grame

file de crap cu cartofi : 1 comentarii

  • superb.absolut superb:adik sa ai asa ceva in casa si sa sti ca e prins de tine si tot facut de tine e minunat.vreau sa imi iau si eu unul.din pacate....................de la magazin deoarece nu am posibilitatea sa prind stiuca