File de peste cu rosii

Detalii

Porti 4
Timp 120

Descriere file de peste cu rosii

1) Spalam rosiile, le taiem felii si le aseazam intr-o forma unsa (rezistenta la foc). Punem sare si piper.
2) Amestecam verdeata cu uleiul, curatam usturoiul, iar cateii se pun intregi, impreuna cu uleiul peste feliile de rosii.
3) Incingem cuptorul la 200 grade si lasam rosiile sa se rumeneasca circa 5 minute.
4) Spalam fileurile de peste, le zvantam, punem sare si piper.
5) Aseazam pestele peste stratul de rosii si il ungem cu putina zeama (din tava).
6) Bagam tava in cuptor timp de 15 min.

Ingrediente reteta

  • file de peste alb 600 grame
  • rosii 600 grame
  • patrunjel verde tocat 1 linguri
  • busuioc verde tocat 1 linguri
  • ulei de masline 3 linguri
  • usturoi-capatana 1 bucati

file de peste cu rosii : 0 comentarii

Nu exista comentarii