Se spala fileurile depeste, se sareaza putin si se pun la rece 30 min. Se unge o tava sau un vas de sticle, se aseaza pestele si se stropeste cu ulei de masline. Se adauga marar sau tarhon.
Se pune pestele la cuptor acoperit cu o folie de aluminiu. pt 30 minute. Se zdrobeste o lamaie si se amesteca cu miere in blender. Scoti pestele si il ungi cu pasta rezultata si il mai dai la cuptor , fara folie pana se formeaza o crusta crocanta.
Se spala fileurile depeste, se sareaza putin si se pun la rece 30 min. Se unge o tava sau un vas de sticle, se aseaza pestele si se stropeste cu ulei de masline. Se adauga marar sau tarhon.
Se pune pestele la cuptor acoperit cu o folie de aluminiu. pt 30 minute. Se zdrobeste o lamaie si se amesteca cu miere in blender. Scoti pestele si il ungi cu pasta rezultata si il mai dai la cuptor , fara folie pana se formeaza o crusta crocanta.