Ghiveci salau la cuptor

Detalii

Porti 6
Timp 60

Descriere ghiveci salau la cuptor

Se curata legumele si se spala bine cu apa. Se taie morcovul, patrujnelul, fasolea telina , castravetele, ceapa, ardeii in bucati mici. Se decojesc rosiile si se taie rondele. Se pun toate legumele intru-vas de sticala si se adauga mazarea dafinul sare si piper. Se toarna ulei si se da la cuptor la foc potrivit pt 25 min. Pestele curatat de solzi si viscere se aseaza peste legume si sa mai lasa impreuna cca 30 min. Pestele se stropeste din cand in cand cu zeama de legume.

Ingrediente reteta

  • salau 1000 grame
  • varza 500 grame
  • Fasole verde 100 grame
  • morcov, telina, catsravete 1 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • ardei gras 2 bucati
  • patrunjel radacina 1 bucati
  • mazare 4 linguri
  • rosii 5 bucati
  • ulei masline 50 mililitri

ghiveci salau la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii