harta delta dunarii

Locuri de pescuit detalii
Share
Are cineva o harta cu delta dunarii in format electronic l ao rezolutie mare, o harta la zi cu noile modificari zone de pescuit private daca exista asa ceva.

harta delta dunarii : 11 comentarii

  • dane am fost de prea multe ori si-am facut prea putin ptr delta!regina e locul meu de suflet,e locul unde as vrea sa stau din 365(366) de zile cel putin 367!informatiile le culeg si eu ca si altii de pe alte site-uri,nu sunt o enciclopedie,nu sunt un dex,sunt un om cat de cat normal(ptr un pescar :)) )'mi place sa fiu informat si sa informez mai departe!cu ceeace stiu si pot intotdeauna mi-a placut sa ajut !

  • un ocean nesecat de informatii cad ca le ai cu delata dunarii :) de cate ori ai fost ?

  • @speed - acum am nevoie de 2 zile sa procesz informatiile, am cautat hartie cu delta dunarii dar ce am gasit erau la rezolutie slaba, este drept nu am insistat.

    o sa mai caut dar oricum si informatiile tale unt pretioase, merci.

  • si inca o informatie foarte interesanta (zic eu,mai ales punctul 3):

    arbdd despre taxe, pescuit si campare in delta dunarii 2011
    march 10th, 2011 | author: info-delta.ro

    â

  • multumit? eu sper ca da!

  • mai vrei si alte detalii? iata:


    "zone de pescuit sportiv din rezervatia biosferei â

  • deci in afara de "infodelta" poti accesa si site-ul "dddra.ro" !

  • practicarea activitatilor de turism si agrement pe teritoriul rezervatiei biosferei delta dunarii 2011
    july 28th, 2011 | author: info-delta.ro

    informare administratia rezervatiei biosferei delta dunarii (arbdd) â

  • cum poti plati taxele de intrare in delta dunarii fara sa ajungi la tulcea
    august 3rd, 2011 | author: info-delta.ro

    referitor la adresa dvs. inregistrata cu nr. 13894/arbdd/29.07.2011, va comunicam urmatoarele:
    ordinul privind aprobarea conditiilor de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentului de practicare a pescuitului recreativ/sportiv si modelelor permiselor de pescuit recreativ/sportiv in ariile naturale protejate, emis in comun de ministerul agriculturii si dezvoltarii rurale (159/24 iunie 2011) si ministerul mediului si padurilor (1266/18 aprilie 2011) mentioneaza, potrivit art. 4, ca permisul de pescuit recreativ/sportiv este un document cu regim special, nominal si netransmisibil si care se elibereaza anual.
    pentru detinatorii de permise de pescuit recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv in ariile protejate mentioneaza obligatia, ca pe teritoriul rezervatiei biosferei delta dunarii sa detina si permis de acces eliberat de administratia rezervatiei biosferei delta dunarii.
    prin urmare, pentru eliberarea permiselor de pescuit recreativ/sportiv, pentru persoanele interesate va fi suficient sa vina la sediul nostru si sa achite contravaloarea permisului de pescuit recreativ/sportiv. necesare sunt doar actele dumneavoastra de identitate.
    conform ordinului nr. 610/2009 privind aprobarea tarifelor pentru lucrarile si serviciile prestate de catre arbdd la solicitarea persoanelor fizice si juridice, permisul de acces in rezervatie pentru turisti este de: 5 lei /persoana/zi; 15 lei/persoana/saptamana; 30 lei/persoana/an, iar permisul de acces pentru autovehicule este: 10 lei/autovehicul/zi; 100 lei autovehicul/an; 100 lei/ambarcatiune/an, respectiv 20 lei/ambarcatiune/sejur.
    incasarea tarifelor stabilite conform ordinului nr. 610 din 19 mai 2009, se poate face la sediul administratiei rezervatiei biosferei delta dunarii, de luni â

  • acte necesare pentru pescuitul sportiv in delta dunarii
    pentru un pescuit relaxant si fara probleme in delta dunarii, in acest an (2011), este necesar sa aveti la voi: permisul de pescuit recreativ/sportiv emis de catre arbdd (administratia rezervatiei biosferei delta dunarii)

    permisul de pescuit recreativ/sportiv este un document cu regim special, inseriat, este nominal, netransmisibil si se elibereaza anual.

    permisul de pescuit recreativ/sportiv in delta dunarii este conditionat de plata unui tarif in valoare de 30,00 lei/persoana/an.
    regulamentul de practicare a pescuitului recreativ / sportiv prevede ca detinatorii de permise de pescuit recreativ / sportiv au urmatoarele obligatii:
    sa respecte legislatia privind desfasurarea pescuitului recreativ / sportiv pe teritoriul rezervatiei biosferei delta dunarii;
    sa detina permis de acces eliberat de administratia rezervatiei biosferei delta dunarii; sa pastreze curatenia in zona de pescuit;
    sa respecte reglementarile legale in vigoare privind dimensiunile minime in centimetri ale exemplarelor de pesti;
    exemplarele de pesti capturate sub dimensiunile minime sau exemplarele de specii strict protejate vor fi deversate in mod obligatoriu in apa, in stare vie.
    mentionam ca dimensiunile minime la exemplarele de pesti care pot fi capturate cel mai frecvent in rbdd, pe specii sunt: avat â