Heringi marinati

Detalii

Porti 4
Timp 2

Descriere heringi marinati

Se curata legumele, se toaca verdeata si se pun sa fiarba cu otetul, vinul, sare, piper, timp de 15 minute. Intr-un vas incasabil se pun heringii, se acopera cu o hartie pergament unsa cu ulei, deasupra se toarna supa de legume si se introduce vasul in cuptor pentru 20 minute. Cand se scoate din cuptor se inlatura hartia pergament, se mai stropeste cu ulei, se lasa sa se raceasca si se serveste cu tot cu sos.

Ingrediente reteta

  • heringi 10 bucati
  • ceapa 1 bucati
  • morcov 1 bucati
  • arpagic 4 bucati
  • patrunjel verde 5 grame
  • piper boabe 5 grame
  • sare 10 grame
  • cimbru 5 grame
  • vin alb 100 mililitri
  • otet 50 mililitri

heringi marinati : 0 comentarii

Nu exista comentarii