Icre de crap si stiuca

Detalii

Porti 4
Timp 30

Descriere icre de crap si stiuca

Mai avem nevoie de :
- 2 lingurite zeama de lamaie
- 10 masline (optional)
- 2-4 linguri de ulei (de masline)
Cu o seara inainte vom curata icrele de pielite,le vom spala bine si le vom pune la scurs intr-un tifon,sa se usuce perfect.A doua zi dimineata Luam icrele de crap si le frecam cu zeama de la un sfert de lamaie.Se freaca icrele de crap,adaugand uleiul,putin cate putin pana se incheaga; se dau la rece pentru a se "odihni".Se toaca ceapa marunt,apoi se vor amesteca icrele de crap cu cele de stiuca,ceapa si restul de zeama de lamaie.Se orneaza cu jumatati de maslina neagra.

Ingrediente reteta

  • ICRE CRAP 100 grame
  • CEAPA 50 grame
  • ICRE STIUCA 100 grame

icre de crap si stiuca : 0 comentarii

Nu exista comentarii