Pescuit Mania , pescuitul sportiv in Romania | Pescuit Mania - Contact Inscriere
Cont utilizator
User:
Parola:
Retine datele
Am uitat parola

influenta luni in pescuit

influenta luni in pescuit

am inteles ca  atunci cand luna este mai apropate de pamant (ziua cand se vede luna, in special) este presiunea atm. este mare si pestele nu manca...e adevarat ??? stie cineva ceva ???multe  se aud de pescuitul asta...eu sunt mai incepator si pana nu ma conving de cele care sunt adevarate si care nu, va intreb pe voi .

multumesc
influenta luni in pescuit | 6 Comentarii
 1. 1

  Re: influenta luni in pescuit

  speed_66_al in 07.01.2011 13:53
   

  SUNT MULTE STUDII,TRATATE,PARERI,ETC!multi se bazeaza pe solunare,multi pe sonare,multi pe instincte!toate-s bune si toate-s rele....important este hobby-ul!!!!!!o sa intalnesti sfaturi si pareri pe acest site si nu numai de-o sa te saturi si o sa fi atat de ametit incat nu o sa mai sti in ce si cine sa te increzi!important ramane hobby-ul!bine ai venit in randurile noastre si multe fire-ntinse!

 2. 2

  Re: influenta luni in pescuit

  mihai iulian in 09.01.2011 09:23
   

  Bravo Speed asa este dar dupa cum ai vazut si tu cei mai multi se bazeaza pe SETCI,PLASE,PARASUTE(nu din cele de sex feminin)si alte SCULE de facut cat mai repede bani.La acele persoane nu mai conteaza solunare,cu pestele dupa parerea mea mai conteaza si norocul.Am vazut cu ochii mei.Asa ca....

 3. 3

  Re: influenta luni in pescuit

  stefanpescaru in 09.01.2011 10:51
   

  :)))
  :)))))))))))))))

 4. 4

  Re: influenta luni in pescuit

  Ionut the carp in 09.01.2011 16:06
   

  totul este relativ! suna cunoscut? :)

  De cele mai multe ori evit sa ies la pescuit cand in acea noapte este luna plina... nu inteleg fenomenul dar de foarte putine ori am prins peste atunci cand in noaptea precedenta a fost acest fenomen... desigur acum, exista si exceptii; daca ma mananca rau sa ma duc la pescuit pot fi si -20grade sau conditii meteo dificile... nu ma opreste si nu-mi poate lua nimeni bucuria de a scalda ceva naluci in apa :)


  Dupa anul trecut, in care in fiecare zi mi'am petrecut cel putin 1-2 ore pe apa pot spune cu mana pe inima ca am invatat cat in ceilalti 5 de cand pescuiesc la rapitor... 90% este stiinta si restul noroc :) asa ca cel mai mult in pescuitul sportiv inseamna multe ore petrecute pe malul apei, tehnici noi, inventivitate si... un pic de fantezie si incredere :)  Numai bine, fir intins si cat mai multe ore petrecute pe malul apei!

 5. 5

  Re: influenta luni in pescuit

  alinhulea in 10.01.2011 14:46
   

  S-a facut o statistica mai demult cu date de la multi pescari in care se vede clar influenta mai multor factori.
  Din statistica mea proprie...nu ma mai uit deloc la solunar, ma uit sa vad daca vremea imi permite sa pescuiesc , daca vantul e favorabil locatiei unde vreau sa pescuiesc, iar pentru apetitul pestilor exista 2 factori fff importanti : perioada din an si presiunea atmosferica.

 6. 6

  Re: influenta luni in pescuit

  mihai iulian in 12.01.2011 11:27
   

  Aline daca spui despre presiunea atm.da-mi si mie mai multe detalii.

Pentru a putea comenta/nota "influenta luni in pescuit" trebuie sa va logati.
Nu ai cont pe Pescuit Mania inscriete acum. Inscriere