Delta Dunarii BALTENI

Tulcea / BALTENN DE SUS
Share

Descriere - Delta Dunarii BALTENI

Se poate pescui atit pe malul cu satul cit si peste Dunare .Pe malul cu satul sunt locuri incepind de la baza pietrei pe care este amplasat satul acolo sunt citeva locuri de Crap pina intinsura din stinga.in partea opusa adica la iesire din sat la "livada de gutui"se poate pescui pe distata de 1-1,5 km . Mal inalt locuri adinci cu un curent f. puternic dar si multe radacini in apa. peste Dunare multe locuri cu Gropane . exista si posibilitatea de a ajunge la Litcov mergind cam 1 ora se iese la KM 5 ptr asta este bine sa se apeleze la localnici ptr ghidare si sau informare.

In drumul spre Litcov la un moment dat se intilneste un canal P1 dar nu stiu acum situatia lui acum ,este bine sa va informati daca doriti sa pescuiti acolo.O persoana de contact ar putea fi Stelica Rotaru.

Traseul pana la Delta Dunarii BALTENI

Soseaua Tulcea-Murighiol ,Dupa comuna Victoria la aprox 2km se face stinga (exista indicator). Se merge apox. 2,5 km pe drum macadam (bunicel si pe ploaie) pina in sat.Posibilbilitate cazare atit la localnici,la hotel WELLS cit si campare inainte de sat si dupa intro mica padurice "livada de gutui"

Nu exista regulement pentru

Delta Dunarii BALTENI

Taxe 2024 Delta Dunarii BALTENI

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Delta Dunarii BALTENI

    Nu exista informatii despre dotarile balti

Poze Delta Dunarii BALTENI

    Nu exista imagini asociate

Capturi Delta Dunarii BALTENI

    Nu exista capturi asociate

Delta Dunarii BALTENI : 0 comentarii

Nu exista comentarii