Rau chineja

Galati / Sivta - Tulucesti - Galati
Share

Descriere - Rau chineja

Rau , natural se intinde de la lacul Brates pana spre Foltesti . Are luciu de apa in latime de peste 10 metri cu vegetatie acvatica , stuf si papura . Adancimea apei variaza de la 1.5 la 0,5 metri , locurile trebuiesc cautate . Oricum surprizele vor fi masura . Fir intins !

Traseul pana la Rau chineja

Se ajunge pe DN 26 , se poate intra si pe la Tulucesti sau pa la Sivita , de cum se trece da calea ferata dai de Chineja . Foarte simplu , doar 22 km de la Galati la Sivita .

Nu exista regulement pentru

Rau chineja

Specii de Pești

Taxe 2024 Rau chineja

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Rau chineja

Poze Rau chineja

    Nu exista imagini asociate

Capturi Rau chineja

    Nu exista capturi asociate

Rau chineja : 1 comentarii

  • duminica 26 martie 2017. o zi ploioasa si friguroasa de nu dadeai nici un caine afara... 7 gr vremea. dar cum adevaratul pescar nu se duce doar pe vreme insorita la balta parca nu aveam stare in casa. asa ca am pus sculele in masina plus viermisori si rame si hai la balta. ajung la chineja pe la 9 dimineata...tarziu oricum pt o partida de pescuit..zona destul de plina se vedea ca nu eram singurul trasnit pe vremea aia la balta. gasesc un locusor mai linistit intr-o zona unde mai prinsesem si alte dati si doar cu o undita imi incerc norocul. ca sa scurtez am stat vreo 4 ore si ceva si am prins 3 kg de platica medie si mare sau 17 platici. puietul l-am aruncat inapoi in apa sa mai creasca si pentru alte dati. dupa cele 4 ore am plecat inghetat bocna..dar oricum a fost frumos si ca un pescar adevarat m-am simtit bine indiferent de vreme.