Delta Dunarii

Tulcea / Dunavatu de Jos
  • Dunavat
  • 21-09-2010
  • 8788
  • 0
  • Delta Dunarii
Share

Descriere - Delta Dunarii

Dunavatu de Jos - locatia la care veti dori sa reveni cu drag !!!

In Dunavat de Jos puteti pescui de pe dig sau puteti inchiria o barca (la rame sau cu motor). Puteti pescui in lacurile/canalele de langa sat ori puteti merge in inima Deltei. Ca si specii de pesti sunt cele enumerate mai jos. Puteti sa pescuiti la rapitori, la crap, somn, sau la undita unde puteti prinde biban, caras, rosioara etc. Drumul de acces este foarte bun (RECENT ASFALTAT Tulcea-Dunavat). Aveti posibilitatea sa va cazati fie la hotel, fie la pensiunile din sat SAU la localnici (este cel mai ieftin).

Va dau un ex real - ieri 20 septembrie 2010 niste prieteni au fost la pescuit la stiuca. Ei au prins un sac de stiuca (Holbina, Solomon etc) iar altii (incepatari) au prins mult mai putin. Este inca iarba asa ca va trebuie indemanare si o lingurita usoara (11-13 gr).

Un singur lucru vrea sa va mai spun...nu va pot promite ca daca veniti in dunavat prindeti somn de nu stiu cate kg, ori ca stica va sari singura in barca.... va pot spune ca tot ce am scris este adevarat, ca pozele sunt reale, iar daca veniti totul depinde si de norocul dvs dar si de sculele/indemanarea pe care le aveti.
Va asteptam cu drag!

Traseul pana la Delta Dunarii

Tulcea - Murghiol - DUNAVATU DE JOS

Nu exista regulement pentru

Delta Dunarii

Taxe 2024 Delta Dunarii

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Delta Dunarii

Poze Delta Dunarii

    Nu exista imagini asociate

Capturi Delta Dunarii

    Nu exista capturi asociate

Delta Dunarii : 0 comentarii

Nu exista comentarii