Baraj Lac de acumulare Rogojesti

Suceava / siret
Share

Descriere - Baraj Lac de acumulare Rogojesti

Loc curat,un pic de alge langa mal la 3-6 m,Stiuca se ia bine la montura elicopter cu pestisor viu (sfeica,babusca,rosioara,)babusca si rosioara o rupi la grau fiert cu bobu crapat,carasul cu momitor si rame puse floare in carlig(3-4)rame.

Traseul pana la Baraj Lac de acumulare Rogojesti

Siret-Padureni-Baraj

Nu exista regulement pentru

Baraj Lac de acumulare Rogojesti

Taxe 2024 Baraj Lac de acumulare Rogojesti

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Baraj Lac de acumulare Rogojesti

Poze Baraj Lac de acumulare Rogojesti

    Nu exista imagini asociate

Capturi Baraj Lac de acumulare Rogojesti

    Nu exista capturi asociate

Activitate baraj lac de acumulare rogojesti

Baraj Lac de acumulare Rogojesti : 10 comentarii

  • salutare prieteni pescari, ma poate ajuta cineva si pe mine cu ce informatii cat se poate de recente legate de pescuitul pe rogojesti?

    am tot cautat dar nu gasesc nimic recent
    va multumesc anticipat
    fir intins!

  • la lingurita se ia bine stiuca in rest slab carasul crapul nu mananca si gata am fost si pe ploaie si pe vant apa limpede si murdara la cald si la frig nu pune gura cum trebuie ma gandesc ca din cauza ca freaca astia apa cand creste cand scade poate acum ca sau potolit ploile se linistesc si ei.

  • contez pe tine,esti aproape si poti vedea apa.astept ok tau,si pana atunci vreau sa-mi fac rost si de o barcuta,pt stiuca.

  • sa vedem,dupa 7 iunie cand se deschide si la baraj ca dupa toate ploile ce au fost au tot frecat astia apa si nu prea mananca pestele.crapul si carasul sa retras la apa adanca.

  • multumesc,cu conditia sa dau eu berea,eventual spune o zi,ora,undeva dupa 15 iunie

  • aici am pus o poza cu data cand se deschide sezonul:http://imageshack.us/photo/my-images/442/traseu1.jpg/

  • si eu am vizat permisul de cateva zile,am fost de 4 ori la pescuit am luat doua stuici la lingurita,nu imi place sa dau la tabla dar nu am ce face respect legislatia.de pe 23 se deschide in zona de frontiera(de la pod in sus) ,iar pe baraj de pe 7 iunie.acum apa e tulbure ca a plouat puternic.poate ne vom intalni pe balta sa savuram o bere la aer curat.sanatate!

  • iti multumesc pentru informare,azi mi-am scos si eu permisul,si astept cu nerabdare o partida de pescuit

  • anul trecut stiu de un crap de 8 kg,luat pe dale (la teava) la arc,la mamaliga.sau prins multi crapi la 2-4 kg tot la mamaliga,cat am umblat eu la peste am intalnit pescari care dadeau la boiles si alte momeli din comert dar nu am vazut sa prinda crap.eu am mers numai pe stiuca cu 4 bete,anul asta am de gand sa dau cu doua bete la crap sa vedem ce o sa iasa,acu ca am cont aci va voi tine la curent cu capturile de pe siret.azi un coleg de munca a luat la pluta la viermisori 9 scobari 4-500g,clean si bibort peste 100.de somotei nu stiu nimic,

  • ne poti spune ceva si de crap pe rogojesti,eventual somotei.iti multumim