mamaliga altoita

Share

Descriere - mamaliga altoita

se pune gemul la fiert in apa cand apa clocoteste se adauga treptat malaiul amestecat cu faina si se se mesteca incontinu pana se ingroase mamaliga cand sa fiert bine se scoate pe un fund de purtelan si se preseaza cu o farfurie cu greutate deasupra

Ingrediente

  • malai 1000 gr
  • faina de grau 300 gr
  • gem de capsuni 300 gr
  • apa 1000 ml

Specii de Pești

  • Caras
  • Crap
  • Cteno

mamaliga altoita : 3 comentarii

  • ce rezultate ai avut cu reteta asta???
    sincer???
    la cantitatile spuse de tine imi pare ca o sa iasa o mamaliga foarte tare care o sa fie scuipata de pesti la prima piscatura.
    poate ma insel dar astept noi detalii
    fire intinse.

  • gata... miine merg la prut si dau cu altoita... seamana cu o alta retzeta... da, ma rog, o fi mai buna... ca e altceva, nu? deja am dat iama in camara cu gemuri si dulcetzuri ... la iarna afla consoarta ca nu a facut nik tata vara...!!! da merita, decit acele arome si ingredinte din pusta vestica vecina...!!!!

  • la cat de lipicioasa o sa fie nici nu vreau sa ma gandesc ce iese