Medalion de somon

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere medalion de somon

Se spala bine medalionul de somon si se aseaza intr-o tava pe langa care punem o ceapa rosie taiata felioare si doua rosii taiate felii.Se baga la cuptor pentru 30 de minute.Separat se curata cartofii se taie si se aseaza intr-o tava peste care venim cu condimentele care ne plac,apoi punem carnatii , acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor circa 40-50 de minute, pentru a se rumeni bine cartoful.Mentionez ca eu mai adaug peste cartofi doua lingurite de unt, pentru a se fragezi bine.Carnaciori,dau o savoare si mai buna somonului si garniturii de cartofi.Este o mancare delicioasa.Separat facem, salata din rosii,ceapa rosie,ardei gras rosu si ce mai preferati sa puneti in salata..Pofta buna !!!

Ingrediente reteta

  • somon 1000 grame
  • carnat 4 bucati
  • cartofi 1000 grame

medalion de somon : 0 comentarii

Nu exista comentarii