Musaca de ton cu paste

Detalii

Porti 4
Timp 45

Descriere musaca de ton cu paste

Ceapa se taie marunt si se rumeneste in ulei, dupa care se adauga o cana de apa, bulionul si orezul. Se lasa sa dea citeva clocote. Intr-un castron se pune pestele peste care se toarna sosul de ceapa si orez. Se amesteca bine, apoi se adauga ardeiul gras taiat fisii si morcovul ras. Se sareaza, pipareaza, se aromatizeaza cu amestecul de mirodenii. Apoi se completeaza compozitia cu ouale batute bine. Pastele fainoase se fierb in apa cu sare, apoi se scurg. Intr-o tava nu prea mare (dar suficient de inalta), se aranjeaza alternativ pastele si compozitia. Primul si ultimul rind trebuie sa fie din paste. Se orneaza cu felii de rosii si se da musacaua la cuptor pina se rumeneste putin.

Ingrediente reteta

  • ton maruntit in ulei (conserva) 3 bucati
  • orez 300 grame
  • ceapa 2 bucati
  • morcovi 2 bucati
  • ardei gras 1 bucati
  • paste fainoase 1000 grame
  • rosii 2 bucati
  • bulion 2 linguri
  • oua 2 bucati
  • condiment pt peste (plic) 2 linguri

musaca de ton cu paste : 0 comentarii

Nu exista comentarii