nada

Share

Descriere - nada

Se fierb separate urmatoarele: 2 kg porumb uscat, 1 kg grau, 1 kg seminte canepa ( acestea pana plesnesc), 0,5 kg soia boabe, 0,5 seminte pentru pasari, 1 kg mazare ( de preferinta mazare congelata). Pana fierb boabele, amenstecam intr-un lighean urmatoarele: 0,5 kg srot, 0,5 kg faina de malai, 0,5 kg faina alba de grau, 400 grame lapte praf, 0,5 kg pesmet, 0,5 kg gris, 300 grame piper pisat, 400 grame boia, 1 kg zahar pana se omogenizeaza bine. Dupa fierbere boabele se lasa la scurs si se racesc, apoi se amesteca cu prafurile si cu 6 oua. La nevoie se mai adauga apa, dar din cea in care au fiert boabele. Consistenta nadei trebuie sa fie una putin mai moale decat plastelina iar boabele sa iasa in evidenta.

Ingrediente

  • porumb uscat 2000 gr
  • grau 1000 gr
  • seminte canepa 1000 gr
  • soia boabe 500 gr
  • seminte pentru pasari 500 gr
  • mazare 1000 gr

Specii de Pești

  • Crap
  • Cteno

nada : 0 comentarii

Nu exista comentarii